Afleverpunten

Versturen via een DHL Parcelshop

Wil je je pakket verzenden via een DHL Parcelshop bij jou in de buurt? In Nederland zijn meer dan 1.300 parcelshops gevestigd in diverse winkels. In 95% van de gevallen bevindt zich zo’ n shop binnen een afstand van vier kilometer van je huisadres. Je kunt er doordeweeks, in het weekend én ’s avonds pakketten afgeven om te verzenden.

Vind DHL Parcelshop

Ga je een pakket verzenden? Kies bij het online verzenden een DHL Parcelshop bij jou in de buurt. Betaal online, print het aangemaakte pakketlabel en plak dit op het pakket, of kies ervoor dat bij de parcelshop te regelen. Geef je pakket af bij de parcelshop wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt een bewijs van aflevering waarmee je via een track & trace systeem je pakket kunt blijven volgen.

Versturen via een DHL Parcelstation

Een DHL Parcelstation bestaat uit een wand van lockers die je eenvoudig zelf kunt bedienen. Ook hier kun je je pakket afgeven. Ze zijn zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag geopend. Zo bepaald je helemaal zelf wanneer je je pakket verzendt.

Vind een DHL Parcelstation

Wil je je product via een DHL Parcelstation verzenden? Kies dan tijdens de online verzending voor een DHL Parcelstation bij jou in de buurt. Print je pakketlabel, plak het op je pakket en laat het scannen bij het parcelstation. Plaats je pakket vervolgens in een locker en je krijgt direct een bewijs van aflevering waarmee je je pakket kunt volgen via een track & trace systeem.

Direct aan de slag als koper

Direct aan de slag als verkoper