Verzendtarieven

Maak online je pakket klaar en verstuur het al vanaf € 5,- naar de DHL Parcelshop van Koopcheck. Je betaalt veilig met iDeal of creditcard. Wil je gebruik maken van extra services? Bekijk de mogelijkheden.

Extra services 

 

  • € 1,00 Pakketlabel laten printen bij jouw DHL Parcelshop
  • € 1,50 Extra zeker: verzekerd bij schade of verlies tot maximaal € 500,˗ per pakket
  • € 3,00 Pakket van 10 kg tot 20 kg verzenden
  • € 0,75 Pakket verzenden naar adres van een Koopcheck specialist
  • GRATIS DHL ServicePoint: DHL bezorgt je pakket bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint van Koopcheck voor de basis controle

Online pakket verzenden

Maak een account aan bij DHL om online je pakketverzending in orde te maken. Vergeet hierbij niet voor de gewenste controlesoort van het product de juiste adresgegevens van de specialist van Koopcheck te vermelden.  Je kunt al vanaf € 5,00 een pakket verzenden. Betaling vindt plaats met iDeal of een creditcard. Geef je pakket af bij een DHL Parcelshop bij jou in de buurt. Uiteraard bepaal jij zelf met welke transporteur je het product verzendt.

 

Extra services

Het standaardpakket voor een verzending kun je zonder hoge kosten uitbreiden door gebruik te maken van extra services. Zo verzend je je pakket voor € 0,75 extra naar een specialist van Koopcheck. Voor € 1,00 maak je en pakketlabel aan en je kunt een Extra Zeker verzekering afsluiten bij je verzending voor maar € 1,50. Heb je een extra groot pakket van 10 tot 20 kilo? Dan betaal je maar € 3,00 extra. Alle extra services zijn aan te vragen bij het aanmaken van een verzendopdracht op de website van DHL.

Vergoeding verzendkosten

Is het product afgekeurd bij een controlepunt van Koopcheck? Dan krijgt de koper de eerder betaalde verzendkosten van € 5,00 direct teruggestort op de rekening. Zo is het voor de koper nog veiliger en goedkoper om tweedehands spullen te kopen via Koopcheck.

Direct aan de slag als koper

Direct aan de slag als verkoper